Les candidatures del 20-D a Catalunya debaten sobre memòria històrica

  • L’Observatori Europeu de Memòries de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona i la Fundació Cipriano Garcia de Comissions Obreres de Catalunya promouen el debat “Transmissió i coneixement del passat: la memòria com a política pública

 

La memòria històrica serà el tema central d’un debat organitzat per l’Observatori Europeu de Memòries de la Fundació Solidaritat de la UB i la Fundació Cipriano Garcia de CC.OO el dia 9 de desembre a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. Han confirmat participació Gabriel Colomé (PSC), Feliu Guillaumes (Democràcia i Llibertat), Joan Mena Arca (En Comú Podem) i Joan Tardà (ERC). L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer les posicions dels diferents partits sobre les polítiques de memòria a Catalunya i a Espanya.

Moderat per l’historiador Jordi Guixé i Coromines, director de l’EUROM, i Javier Tébar, director de l’Arxiu Històric de CC.OO, el debat ha rebut adhesions de les següents entitats: Associació Catalana d’Expressos Polítics del Franquisme – Institut d’Estudis Penedesencs – Memorial Democràtic Treballadors i Treballadores de SEAT – Amical de Mauthausen i altres camps.

L’acte és obert a la participació del públic i serà emès en directe.


12311309_916658965078974_3541456898387825869_n

Date Press

04/12/2015

Other Institutions Involved

Associació Catalana d’Expressos Polítics del Franquisme
Institut d’Estudis Penedesencs
Memorial Democràtic Treballadors i Treballadores de SEAT
Amical de Mauthausen i altres camps

Share This
Skip to content